top of page
  • Black Facebook Icon
  • YouTube
  • Black Vimeo Icon
  • Instagram

ALLE BEDRIJF

— COMMUNICATIE

MOVES TO VIDEO

take07 video production team

STORY

U vertelt ons waarvoor u staat en wij vertalen dit naar een pakkende film.

We capteren uw verhaal een zetten een story board op waarbij we uw verhaal vertalen naar wervende beelden. Samen gaan we op zoek naar de juiste sfeer om uw bedrijfsvideo te laten aansluiten bij uw dna en stijl. 

 

Samen met uw marketing team zetten we de lijnen uit om de video een maximale inpakt te creëren. We bepalen de stijl in functie van de doelgroep en zo een maximale ROI te genereren. Denk testimonial, tutorial, explainer video, proces video, hr video, vacature video.

take 07 drone instructor

VIDEO

We capteren uw verhaal een zetten een story board op waarbij we uw verhaal vertalen naar wervende beelden. Samen gaan we op zoek naar de juiste sfeer om uw bedrijfsvideo te laten aansluiten bij uw dna en stijl. 

 

Samen met uw marketing team zetten we de lijnen uit om de video een maximale inpakt te creëren. We bepalen de stijl in functie van de doelgroep en zo een maximale ROI te genereren. Denk testimonial, tutorial, explainer video, proces video, hr video, vacature video.

take07 video productie bedrijfsfilm

CAMPAIGN

Onze gedreven marketeers helpen je wegwijs in het gebruik van video op de juiste manier en op de beste kanalen.

Samen bepalen we de doelgroep en het doel van de campagne.

We zetten de content in het passende formaat, koppelen er een call to action aan en adviseren hoe je doelgroep te bereiken.

Linkedin, Instagram, Facebook, Youtube, Website, Affiliate marketing, direct mail,.... No worries, dankzij user cases wijzen we graag de weg naar succes.

TESTIMONIALS

_ 01 : JAN GODDEERIS 

we geven een beeld van het bedrijf door in 1 beweging het gebouw te doorvliegen. van begin tot eind met verrassende vlieglijnen verveelt deze video nooit. 

dit kan gezien worden als een bedrijfsfilm, maar is veel meer dan dat. je geeft werkzoekenden een inzicht binnen in het bedrijf, roept emotie op. tevens laat je klanten weten dat je respect hebt voor werknemer en hen een aangename werkruimte bezorgt. dit draagt bij tot een goede klantenrelatie. 

_ 02 : MATTHIEU MOTTRIE

fantastisch hoe efficient, maar toch treffend onze employer video tot stand kwam. deze film gebruiken we om potentieel nieuw werknemers digitaal kennis te laten maken met de cultuur binnen CREAX. 

dit heeft ervoor gezorgd dat sollcitaties verder gaan dan de puur kwalitatieve vragen en antwoorden, we merken dat de bedrijfscultuur, het totaalpakket, de flexibiliteit, de empathie zeer belangrijk geworden zijn. 

al deze elementen werden perfect vertaald in deze employer video

BEDRIJFS VIDEO

— ADD EMOTION

TO YOUR COMPANY

Specialist in (indoor) drone & fpv

Jouw kantoor of bedrijf voorstellen? Indoor drone video of fly- through vide is aan een ware opmars bezig! Op deze manier breng je een unieke blik binnen je bedrijf. Als specialisten in drone en FPV vliegen wij dynamisch door alle soorten ruimtes, onmogelijk voor vaste camera!  

Ook de one-take shot is populair. Hierbij wordt gestart van een panoramisch zicht en zo langs de inkom het volledige bedrijfsgebouw wordt meegenomen. De drones zorgen voor een heerlijk smooth en gecontroleerd beeld van start tot eind. 

drone video

VIDEO VACATURE /

WIN THE WAR

FOR TALENTS

Gives you the feeling of being part of it.

 

 

TAKE07 brengt niet alleen de jobinhoud in beeld, maar heeft oog voor de sfeer en de faciliteiten die het bedrijf biedt.

We geloven sterk in repetiviteit en leveren een video vacature af als 1 verhaal, opgesplitst in verschillende clips. Op deze manier neem je potentials mee in je verhaal en dit verschillende keren op uw tijdlijn.

Herkenning bereik je door herhaling. Daarom zetten we hier hard op in.

Om dit te realiseren zetten we een verhaal op samen met de klant waarbij naast de kwantificeerbare jobinhoud sterk de nadruk gelegd wordt op uw bedrijfscultuur. 

fpv video

VASTGOED VIDEO— SNELLER VERKOPEN MET IJZERSTERKE VIDEO

Kopers verkiezen video voor vastgoed.

Op vandaag is de marktsituatie van real estate geen kwestie van verkoop, maar van goede inkoop. De vraag is groter geworden dan het aanbod. Key is om als vastgoedmakelaar te worden verkozen boven de concurrent. Video speelt hierbij een grote rol.

We zien dat verkopers een makelaar verkiezen als deze gebruik maakt van video. Het is immers zo dat verkopers een video attractiever vinden.​ Met het gebruik van video sla je verschillende vliegen in één klap. Het is een troef voor de inkoop, een boost voor de verkoop en marketingtool.

TAKE07 biedt een impressie van zowel omgeving als interieur en dit op een uiterst dynamische manier. Dit doen wij uiterst efficiënt waarbij de kost niet afschrikt.

 

Some numbers:

  • Videos genereren 300% meer traffic naar een pand

  • 85% van de verkopers en kopers willen liever werken met een kantoor dat video aanbied.

  • We evolueren naar zero effort, less clicking. 86% van de kopers geeft aan sneller naar video te kijken dan naar foto

  • 70%​ van kopers bekijkt een virtuele toer van het vastgoed. Deze systemen worden als complex geïnterpreteerd door het vele klikken, TAKE07 geeft een beeld van het vastgoed in 1 video, no clicking needed

fpv video

PROCES VIDEO/

— DISPLAY YOUR FLOW

Understanding a proces .

 

Om een productieproces in beeld te brengen is er een zekere understanding nodig van de flow van het bedrijf en de verschillende aspecten die bij de - vaak complexe - ontwikkeling van een product komt kijken.

Het videoproductieteam van Take07 maakt het tot haar doel om over voldoende kennis over dit proces te beschikken bij aanvang van een project. Alleen zo ​kan er een verhaallijn, script en shotlist worden gemaakt en een video worden gemonteerd die een boeiende en interessante boodschap overbrengt aan de doelgroep.  

POWER OF 

REPETITION

social recruitment met fpv drone video

01

02

03

INTRO

introduceer effectieve branding met TAKE07 VIDEO

creëer betrokkenheid en emotie met video. start het verhaal

herhaal je boodschap en laat het hangen. repeat - repeat - repeat

bouw verder op de verhaallijn en maak het herkenbaar

VIDEO FORMATS
fpv video

Bedankt voor de inzending!

GET STARTED

FAQ

 

 

_ 01  MAAKT TAKE07 EEN SCENARIO?

 neen, geen uitgeschreven scenario met veelvuldige meetings, feedback rondes tot gevolg, we make it simple. we bepalen samen het verhaal die de piloot vertaalt naar een pakkende vlieglijn.

_ 02  IK WIL EEN TESTIMONIAL, KAN DAT MET EEN DRONE?

een testimonial is mogelijk. wij werken met voice-over in de video om deze authenticiteit te bekomen.

_ 03  WAT KOST EEN EMPLOYER VIDEO OF VIDEO VACATURE?

afhankelijk van de omvang van het bedrijf wordt een exacte prijs opgegeven. hiervoor is een plaatsbezoek nodig en een eerste aanzet van het verhaal die gebracht moet worden. door de efficiëntie van FPV drone shots en minimale voorbereiding zijn onze prijzen concurrentieel.

_ 05  HOE BEREIKEN WE DE JUIST MENSEN MET DE VIDEO?

onze gedreven marketeers helpen je wegwijs in het gebruik van video op de juiste manier en op de beste kanalen. samen bepalen we de doelgroep en het doel van de campagne.

_ 06 : HOE SNEL KUNNEN WIJ EEN VIDEO LATEN MAKEN?

door onze no-nonsens aanpak zijn wij snel inzetbaar. het is onze missie om een openstaande vacature samen met u snel in te vullen. vanaf het ogenblik de video ons toevertrouwd wordt rekenen wij op een levertijd circa 10 werkdagen.

Logo-creax
ingelbeen logo
gulden draak
extremis
goddeeris
jobtoolz
fosbury and sons
danis
bottom of page