top of page
  • Black Facebook Icon
  • YouTube
  • Black Vimeo Icon
  • Instagram

(Indoor) drone video kent intussen geen geheimen meer voor ons agentschap. Vaak ingezet als bedrijfsvideo is dit een populaire take op drone/fpv footage gecombineerd met vast camera werk. Zowel fly-trough video (beeldsequentie waarin de camera met hoge snelheid over een landschap of door een gebouw lijkt te gaan) als onetake video (video die in 1 opname werd gemaakt) is aan een ware opmars bezig!

Wat is FPV? First person view is het besturen van drones door het dragen van ‘goggles’ door de piloot. Hiermee ontvangt de piloot het beeld van de drone rechtstreeks in zijn bril. Dit laat toe om de drone heel precies te besturen en in dynamische lijnen te vliegen. Met behulp van mini drones kunnen zeer dynamische clips worden gemaakt. De beelden worden nadien gestabiliseerd via gespecialiseerde software. Deze mini drones zijn initieel ontworpen voor races dus ze zijn zeer wendbaar, snel en acrobatisch. Zo kunnen ze heel dicht bij mensen komen en vooral ook binnen vliegen: hello indoor drone video!

Onze gecertificeerde drone piloten vliegen veilig & legaal in de meest uitdagende omstandigheden. Onze piloten zijn gelicentieerd in zowel OPEN A1-A2-A3 als SPECIFIC. Dit geeft ons een breed spectrum aan mogelijkheden. Take07 regelt steeds de nodige vergunningen wat een samenwerking vrijwaart van verrassingen. 

INDOOR DRONE

TAKE07 FOR CLEMENTINE

HIGH SPEED DRONE 

TAKE07 FOR PLOPSA - TOMMOROWLAND

FLY THROUGH

TAKE07 FOR YPRES RALLY

SPORT DRONE

TAKE07 FOR STAL KRANENBURG

DRONE VIDEOSTRANGE BIRDS

FLYING CRAZY CONTENT

FPV? WHAT?

First person view is het besturen van drones door het dragen van ‘goggles’ door de piloot. Hiermee ontvangt de piloot het beeld van de drone rechtstreeks in zijn bril. Dit laat toe om de drone heel precies te besturen en in dynamische lijnen te vliegen. Met behulp van mini drones kunnen zeer dynamische clips worden gemaakt. De beelden worden nadien gestabiliseerd via gespecialiseerde software. Deze mini drones zijn initieel ontworpen voor races dus ze zijn zeer wendbaar, snel en acrobatisch. Zo kunnen ze heel dicht bij mensen komen en vooral ook binnen vliegen: hello indoor drone video! Op deze manier combineren we de vloeiende filmbeelden zoals te zien vanuit gimballs en het indrukwekkende vlieg effect van drones. In elke situatie zoeken we naar de perfecte lijn om de kijker het gevoel te geven dat ze in de actie zitten. Snelle bewegingen, kleine ruimtes om doorheen te gaan, fpv brings some good action! 

Om deze unieke bewegingen vast te leggen, gebruiken we alleen de beste actiecamera's en leveren we de meest gewilde beeldverhouding. We willen innoveren, verder gaan dan de limiet en een nieuwe standaard zetten in het maken van fpv-films. Ben je klaar om dit avontuur met ons aan te gaan? buckle up, f*ck gravity en maak deel uit van ons verhaal.

bottom of page