top of page

Over

TAKE07

Take07 is een 360° video productie bureau, lokaal beheerd & klaar voor het landschap van de wereld! 

fpv drone
man dji fpv goggles

no text,

no picture,

we tell stories

with video

story 
better
told

with video

Als professionele storytellers visualiseren wij uw verhaal in video content. Als ware pioniers binnen het vak combineren wij de meest recente methoden van film maken. Met de beste cinema camera’s en een specialiteit in fpv en drone film leggen wij elke scène vast met een dynamisch perspectief. Door de combinatie van deze talenten krijgt u high-end video. Waarom langer wachten om video te integreren in uw online marketing strategie? 

Take07 is een 360° video productie bureau, lokaal beheerd & klaar voor het landschap van de wereld! 

Take07 FPV Drone Video

Jouw kantoor of bedrijf voorstellen? Indoor drone video of fly- through vide is aan een ware opmars bezig! Op deze manier breng je een unieke blik binnen je bedrijf. Als specialisten in drone en FPV vliegen wij dynamisch door alle soorten ruimtes, onmogelijk voor vaste camera! Ontdek de meerwaarde van vacature / HR video, vastgoed video of proces video! 

(Indoor) drone video kent intussen geen geheimen meer voor ons agentschap. Vaak ingezet als bedrijfsvideo is dit een populaire take op drone/fpv footage gecombineerd met vast camera werk. Zowel fly-trough video als onetake video is aan een ware opmars bezig!

Take07 drone video
B Camera Freelance Take07

Bij Take07 kan u ook terecht voor opdrachten als freelance drone/fpv piloot én in klassieke camera. Zo werkten we eerder met productiehuizen en reclamebureau’s samen. Doordat 1 profiel bij ons gespecialiseerd is in zowel drone als klassieke camera spaart dit voor een agency een dubbele kost uit.

Take07video productie

TAKE07, 

Ambassador for DJI

mobile

first, the way to go

logo hexagon
logo immotion
logo koramic
logo era
logo monument
logo nieuwbouwverkopers
logo futurn
logo furnibo
logo mgold
logo depotter
logo victoire
logo deva
logo yvimat
logo hillewaere
logo centro
logo warelles
bottom of page