top of page

EMPLOYER VIDEO EXTREMIS

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021


De moeite die consumenten nog willen doen om de interactie met een bedrijf/dienst aan te gaan, verminderen steeds meer. dit zorgt ervoor dat we de tijd van zero effort naderen.

TAKE07 speelt hierop in met zijn unieke video clips. Zou je ook graag eens een vlieg zijn? Nu kan het. Onze mini drones laten het toe om zeer dynamisch door de ruimte te bewegen, hoog, laag, door kleine openingen. We maken beelden zoals je nog nooit eerder hebt ervaren.“Dankzij TAKE07 geven wij een bedrijfsrondleiding in 3 minuten. De dynamiek, het perspectief en de verrassende vlieglijn verbazen onze klanten.”

Easy fly through


Onze professionele FPV piloot vliegt in uw locatie één vloeiende lijn. de ervaring van onze piloten wordt ingezet om een dynamische flow vast te leggen.

Wij maken een selectie van de best gevlogen shot waarna we deze in post productie stabiliseren. deze take wordt voorzien van de juiste color grading en sound design om een coherent geheel te maken.

Wij voorzien iedere single shot van een outro met logo van de klant bij een fade out en overgang naar zwarte background met subtiele animatie van het logo.

een single shot heeft een duurtijd tussen 1-3 minuten.
Perfecte social media content


The world is moving to video. op allerhande kanalen ziet men de opmars van video beelden. in een korte clip kan een volledig verhaal worden verteld zonder dat dit van de kijker enig inspanning vergt.


TAKE07 kan met de verrassende lijnen en dynamsiche shots in korte clips emotie opwekken. perfect inzetbaar op social media kanalen.


We kijken graag samen hoe we uw product/dienst op een creatieve manier kunnen vatten in korte social media clips.

deze clips zijn niet langer dan 30seconden, verbazen, maar vervelen nooit. een nieuwe manier op differentiërende content te genereren.


Corporate mini clips worden aangeleverd uit onze selectie van het beste shot, gestabiliseerd, voorzien van color grading, music design en subtiel genanimeerde outro met logo.


`
meet the client

https://www.extremis.com/nl/


Comentários


bottom of page