top of page

VIDEO VACATURE LASSER

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021

WAR FOR TALENT


Employer branding is niet langer weg te denken in de marketing strategie. The war for talent is on. Op vandaag is niet de job het belangrijkste, maar de totaal beleving. Het bedrijfsimago is doorslaggevend als de keuze zich stelt tussen verschillende arbeidsaanbiedingen.


TAKE07 kan door zijn unieke en verrassende manier van filmen een extra dimensie toevoegen. We create content that is stunning. Dit kan van een volledige commercial tot korte social media clips.


Onze creatieve piloten plannen samen de klant wat aantrekkelijke shots kunnen zijn en vertalen deze in verbazende commercial clips.

We maken employer branding dat blijft kleven.“Het bereik op video clips in social media posts is opvallend groter”


Social media content


The world is moving to video. op allerhande kanalen ziet men de opmars van video beelden. in een korte clip kan een volledig verhaal worden verteld zonder dat dit van de kijker enig inspanning vergt.


TAKE07 kan met de verrassende lijnen en dynamsiche shots in korte clips emotie opwekken. perfect inzetbaar op social media kanalen.


Veel van onze klanten merken op dat een video clips een opvallende groter bereik heeft en tevens de betrokkenheid van het publiek vergroot.

meet the client

https://www.nicolasderynck.com/

Commentaires


bottom of page