top of page

CREAX EMPLOYER VIDEO

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021

INTELLIGENCE FOR INNOVATORSHet Creax-team wordt treffend omschreven als een opmerkelijk mix van pakken en sneakers, waarbij diepgaande analytische vaardigheden worden gecombineerd met creatieve energie. Samen maken onze ingenieurs, productontwikkelaars, economen en bèta-promovendi een uitzonderlijk brouwsel van creatieve ideeën, technologische kennis en diepgaand begrip van intellectueel eigendom.

Innovatie is teamwerk. We stellen complementaire teams zo samen dat hooggespecialiseerde wetenschappelijke expertise wordt versterkt door een meer generalistische creatieve aanpak.“ONGELOOFLIJK HOE EFFICIËNT EN VLOT DEZE BEDRIJFSFILM TOT STAND KWAM. DIT VERTAALT PERFECT DE SFEER IN ONZE KANTOREN.”


Workflow


Snel en efficient, dat is hoe TAKE07 dit soort bedrijfsfilm tot stand kan brengen. Ons voordeel is dat er geen uitvoerige scenario's dienen opgemaakt te worden. De ervaren piloten kunnen ter plaatse een verrassende vlieglijn uitstippelen. Deze wordt enkele keren ingevlogen en geperfectioneerd. Daarna worden de personeelsleden kort gebriefd en geeft de assistent de juiste cue's bij het vastleggen van de take.


TAKE07, de naam vervat onze strategie. Uit ervaring weten we dat gemiddeld 7 takes nodig zijn om een perfecte clip vast te leggen. We nemen niet meer tijd in beslag van uw personeelsleden dan nodig. Iedere vlucht neemt ongeveer 3 minuten in beslag. Als we 7 takes nemen om onze clip te perfectioneren, dan leren we dat in max. 1/2 uur we tot een mooi resultaat komen.


Gebruik de clip als kennismaking met de sfeer in uw bedrijf. Maak klanten vertrouwd met de sfeer binnen uw bedrijf of trek nieuwe mensen aan door te tonen in welke omgeving ze kunnen werken.
meet the client


Comments


bottom of page