top of page

EMPLOYER VIDEO GODDEERIS

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021

THEY ARE INDUSTRIOUS


ndustrious? Dat zijn zij, ten voeten uit!

Voor wat staat industrious? Ondernemend, hardwerkend, onvermoeibaar en met heel veel energie. We zijn ontstaan als lokaal familiebedrijf en uitgegroeid tot volwaardige speler én specialist op de markt van INDUSTRIAL HVAC, INDUSTRIAL PIPING en SPRINKLERS.


Ze bieden kwalitatieve totaaloplossingen en voorzien industriële buisleidingen, geschikt voor de food en non-food industrie.


Dit alles wordt vanuit een pracht locatie gestuurd. Een ontwerp van architect Gerd Couckhuyt. Een gedreven designer met menig referenties die ook reeds werk leverde voor ondermeer Modular Lighting Instruments, Manutti en Durlet.“Dankzij TAKE07 geven wij een bedrijfsrondleiding in 3 minuten. De dynamiek, het perspectief en de verrassende vlieglijn verbazen onze klanten.”

Bedrijfsfilm


Onze professionele FPV piloot vliegt in uw locatie één vloeiende lijn. de ervaring van onze piloten wordt ingezet om een dynamische flow vast te leggen. Dit wordt gebruikt als bedrijfsfilm.

Wij maken een selectie van de best gevlogen shot waarna we deze in post productie stabiliseren. deze take wordt voorzien van de juiste color grading en sound design om een coherent geheel te maken.

Wij voorzien iedere single shot van een outro met logo van de klant bij een fade out en overgang naar zwarte background met subtiele animatie van het logo.

een single shot heeft een duurtijd tussen 1-3 minuten.


Social media content


The world is moving to video. op allerhande kanalen ziet men de opmars van video beelden. in een korte clip kan een volledig verhaal worden verteld zonder dat dit van de kijker enig inspanning vergt.


TAKE07 kan met de verrassende lijnen en dynamsiche shots in korte clips emotie opwekken. perfect inzetbaar op social media kanalen.


Voor Goddeeris namen we het feel good gevoel als uitgangspunt. De moderne locatie voorziet in een ontspanningsruimte waar de medewerkers even kunnen ontsnappen, zich afzonderen of waarom niet een setje ping-pong te spelen.


Naast deze bedrijfsfilm werden een aantal social media clips gevlogen. De perfecte manier om social media content te genereren en deze ook te gebruiken in een promotiefilm of als videomarketing.


meet the client

https://www.goddeeris.be/


Comments


bottom of page