top of page
  • Black Facebook Icon
  • YouTube
  • Black Vimeo Icon
  • Instagram

drone pilot / fpv

DRONE PILOT /FPV 

— huur een freelance piloot en bespaar kosten 

DRONE / FPV + B CAMERA

 

 

Bij Take07 kan u ook terecht voor opdrachten als freelance drone/fpv piloot én in klassieke camera. Zo werkten we eerder met productiehuizen en reclamebureau’s samen. Doordat 1 profiel bij ons gespecialiseerd is in zowel drone als klassieke camera spaart dit voor een agency een dubbele kost uit.

​Onze gecertificeerde drone piloten vliegen veilig & legaal in de meest uitdagende omstandigheden. Onze piloten zijn gelicentieerd in zowel OPEN A1-A2-A3 als SPECIFIC. Dit geeft ons een breed spectrum aan mogelijkheden. Take07 regelt steeds de nodige vergunningen wat een samenwerking vrijwaart van verrassingen. Wij zijn instructeur bij Noordzee Drones, erkend opleidings- en examencentrum. 

​Take07 is een waardevolle aanvulling voor B-Camera waarbij in de dayrate alle gear inbegrepen is en er heel divers kan worden geshoot. Van fix camera over drone naar fpv drone! Wist je trouwens dat fpv drone perfect binnen kan en dit heel dynamische beelden oplevert?

ALLE BEDRIJFS

— COMMUNICATIE

MOVES TO VIDEO

VIDEO 

FORMATS

WHY USE VIDEO

 

 

Pakkende films op website of sociale media kanalen genereren een significant groter aantal views en betrokkenheid.  Instagram, Facebook, Linkedin, Youtube,... video is key.

 

TAKE07 gelooft dat bedrijfsvideo simpel dient te zijn. 

Daarvoor beschikken wij over verschillende on the shelve mogelijkheden. Benieuwd naar onze aanpak?  Ontdek onze employer- en vacature video formats.

Ontdek alle mogelijkheden binnen bedrijfsvideo. Out-en indoor drone video. De combinatie van vast camerawerk en drone/fpv zorgt voor eindeloos veel mogelijkheden. Van fly-trough tot one-take video, van vastgoed vide tot proces video, ontdek het hier. 

EMPLOYER HOME

DRONE VIDEO

CRAZY FLYING BIRDS

DRONE VIDEO

THE SKY IS THE LIMIT

 

Wanneer traditionele drone beelden niet voldoende zijn, dan zijn er de strange birds, die crazy content kunnen vliegen. 

Pull the movie to the next level en zet FPV beelden in om onverwachte en super dynamische beelden te verwerken.

Don't limit your challenges, challenge your limits. Ontdek de mogelijkheden voor high speed, sport, fly-through & indoor video!

CINEMATIC

FPV? WHAT?

First person view is het besturen van drones door het dragen van ‘goggles’ door de piloot. Hiermee ontvangt de piloot het beeld van de drone rechtstreeks in zijn bril. Dit laat toe om de drone heel precies te besturen en in dynamische lijnen te vliegen. Met behulp van mini drones kunnen zeer dynamische clips worden gemaakt. De beelden worden nadien gestabiliseerd via gespecialiseerde software. Deze mini drones zijn initieel ontworpen voor races dus ze zijn zeer wendbaar, snel en acrobatisch. Zo kunnen ze heel dicht bij mensen komen en vooral ook binnen vliegen: hello indoor drone video! Op deze manier combineren we de vloeiende filmbeelden zoals te zien vanuit gimballs en het indrukwekkende vlieg effect van drones. In elke situatie zoeken we naar de perfecte lijn om de kijker het gevoel te geven dat ze in de actie zitten. Snelle bewegingen, kleine ruimtes om doorheen te gaan, fpv brings some good action! 

Om deze unieke bewegingen vast te leggen, gebruiken we alleen de beste actiecamera's en leveren we de meest gewilde beeldverhouding. We willen innoveren, verder gaan dan de limiet en een nieuwe standaard zetten in het maken van fpv-films. Ben je klaar om dit avontuur met ons aan te gaan? buckle up, f*ck gravity en maak deel uit van ons verhaal.

bottom of page